Eddies blogg

Eddies blogg

Första gången

Agility 1Posted by Ewa Ögren Fri, August 28, 2009 00:00:40

Idag har jag och matte varit på agility för första gången- och Tintin var också med. Han har tränat agility i flera år men har varit skadad och inte kunnat träna på länge. Vi ska gå på Fristads hundskola. Våran tränare Lisa verkar jättesnäll. Det bästa av allt är att jag äntligen får träffa min pappa Nemo. Dessutom är Lottis Linns son också med, eller rättare sagt han bor hos Lisa och Robert.

Idag fick vi träna på olika uppvärmningsövningar - springa vid sidan av matte på både höger och vänster sida. Vända samtidigt som matte med den arm som var närmast när hon vände kastade godis framför mig. Det var kul. Sedan fick vi läxa att vi skulle träna på att om jag sitter ner och har godis framför och bakom mig ska jag inte veta om jag ska gå fram eller bakåt förrän matte ger mig ett kommando. Matte har sagt till mig att jag ska gå framåt på just ordet "Framåt" och bakåt på ordet "Bakåt" för det kan jag ju redan. Detta för att jag inte ska vara för ivrig på tävlingsbanan om jag nu hamnar där någon gång.

Matte har laddat upp över 100 bilder från idag men det skulle ta alldeles för långa tid att lägga dem här så här har du en länk som du kan klicka på ifall du är intresserad av att titta.

http://picasaweb.google.se/hundochkatter.se/27augusti09?authkey=Gv1sRgCO-Qg4aFwIKRyAE#

  • Comments(1)//eddiesblogg.hundochkatter.se/#post21