Eddies blogg

Eddies blogg

Min syster Blackie

Social träningPosted by Ewa Ögren Sat, August 09, 2008 16:32:33

Idag fick jag besök av min uppfödare Eva och lillasyster Blackie. Det var tur att de kom för min matte var orolig för att jag har fått diarré. Först ville det inte komma något alls men nu sprutar det ur mig. Inte vill jag äta heller! Eva tyckte att vi skulle avvakta lite men se till att jag dricker mycket vatten.

Det var kul att få träffa Blackie igen. Jag träffade ju henne en stund i går också. På tisdag flyttar hon till sin nya familj i stan och då kanske vi springer på varandra. Vi busade, sprang runt och lekte. I bland gnabbades vi också - ni vet ju hur tjejer kan vara!

Mitt i allt detta kom Lukas, en stor svart flat coated retriever. Jag blev lite rädd för honom för han sprang nästan över mig när han lekte med Embla. De tycker jättemycket om varandra och är nog lite kära, tror jag. Det blev lite lugnare när han gick.

När Eva och Blackie hade åkt drack jag lite vatten och sedan gick vi och la oss alla tre, matte, Embla och jag. Vi sov i nästan två timmar. Då var det dags för mig att gå på toa igen. Magen är fortfarande dålig. På måndag ringer matte till Ylva som är en jättebra veterinär och hör med henne om inte jag har blivit bättre.

Här är fler bilder:

  • Comments(0)//eddiesblogg.hundochkatter.se/#post3