Eddies blogg

Eddies blogg

Jag har varit stand-in

Social träningPosted by Ewa Ögren Thu, February 26, 2009 18:50:02

Hej!

Idag är det torsdag och jag måste berätta vad som hände i måndags. Jag fick följa med matte till Vift!!Yeah!!!!! Äntligen fick jag följa med och Embla fick stanna hemma. Hon är på drutten som husse brukar säga när katterna, som delar hus med oss andra, löper.

Det var så himla kul att få vara ensam med matte och få hitta på något roligt att göra. Tyvärr var det så halt och isigt på gårdsplanen att vi inte kunde träna ute så vi fick träna inne i klubbstugan. Jag fick inte vara med på så många grejer för det här är ju vovvar som har tränat i flera år och jag är ju bara nyss fyllda 8 - månader alltså. Men jag var nästan lika duktig som min moster Embla brukar vara på platsliggning. Jag var nog inte sämst i gruppen iaf.

I morse när vi skulle på vår dagliga långa morgonpromenad var det så halt så matte vågade inte gå särskilt långt idag. Hoppas att det inte är så halt i morgon. Jag glömde tala om när vi går ut på morgonen - klockan halv sex! Det är tur att vi är morgonpigga!

Ikväll har vi tränat lite inomhus. Jag har fått träna på platsliggning tillsammans med Embla. Det gick hur bra som helst. Sen tränade jag på att sitta och ligga plats och lite cirkusövningar som att snurra och att backa mellan mattes ben. Det var kul för då fick vi mjukost från en tub. Gott!

Måste sluta nu för vi ska gå ut.

Eddie

  • Comments(0)//eddiesblogg.hundochkatter.se/#post9