Eddies blogg

Eddies blogg

Vift den 20 maj

ValpträningPosted by Ewa Ögren Thu, May 21, 2009 12:41:23

Hej igen!

Igår var jag och matte och tränade på Vift igen. Embla fick också följa med men hon fick stanna i bilen. Hon blev jättesur och satt mest och ylade hela tiden. Löjligt! tycker jag.

Vi fick göra en massa saker igår. En del saker var lätta medan en del andra saker var svårare att göra. Först fick vi träna på att göra framdelsvändning. Då skulle min matte gå i en ganska stor cirkel och jag skulle gå bredvid och se till att min rumpa inte svängde utåt utan den skulle hela tiden svänga inåt. Jag var tydligen ganska duktig för jag fick en massa godis hela tiden av matte.

Sedan skulle vi träna apport. Det var mycket svårare. Jag har sett Embla göra det och hon tycker det är ganska kul, men jag vet inte...I alla fall fick vi träna med något som heter dummy . Jag tyckte att det var lite äckligt att ha den i munnen så matte hämtade Emblas apportbock i trä som hon brukar träna med. Men det gick så där. Min matte ska tänka på att jag INTE är Embla och inte göra det för svårt. Det räcker om hon gömmer den bakom ryggen och tar fram den från olika håll och klickar och ger mig godis bara jag tittar på den. Hon måste tänka på att inte gå för fort fram så jag inte tappar intresset alls.

Sedan fick vi träna på platsliggning i grupp- hur lätt som helst. Matte tyckte jag var jätteduktig och busade med mig med en boll efteråt. Fast jag vill hellre ha godis.

Den sista grejen vi gjorde var att hoppa över hinder. Det hajar jag inte riktigt ännu. Inte för att jag inte kan hoppa - men jag fattar inte varför jag inte får godis när jag springer runt hopphindret?! Det spelar väl ingen roll, eller...?

Med de små (nåja) tassarna på tangentbordet/ Eddie

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.