Emblas blogg

Emblas blogg

Hej och välkommen till Emblas blogg!

Nu vet ju alla att hundar inte kan skriva så jag får hjälp av min matte. Vi har tänkt skriva om hur det går när vi tränar tävlingslydnad - om vi ska tävla eller ej vet vi inte än. Vi tränar för att ha något roligt att göra tillsammans. Vill du vara med och komma med tips och träningsråd är du välkommen hit till Emblas blogg.

Hälsningar Embla och hennes matte Ewa

Promenader och bad

Bildgalleri - EmblaPosted by Ewa Ögren Sat, July 04, 2009 11:47:35

I år har jag varit riktigt duktig - att bada. Ok, jag går inte ut så långt att jag inte bottnar, men jag går i alla fall i. Här kommer lite bildbevis:

  • Comments(0)//emblasblogg.hundochkatter.se/#post55

MIDSOMMARBILDER

Bildgalleri - EmblaPosted by Ewa Ögren Sun, June 21, 2009 23:57:17

Här kommer lite bilder som min lillmatte Tina tog på mig, Eddie, matte och på vårt växthus på midsommarafton. Jag älskar att vara i växthuset och brukar gömma mig längst in så att matte får dra fram mig. Hon säger att det är alldeles för varmt för mig att vara där, men jag älskar ju att vara där!:

  • Comments(0)//emblasblogg.hundochkatter.se/#post53

Bilder på mig

Bildgalleri - EmblaPosted by Ewa Ögren Sat, January 17, 2009 23:53:25

Hej!

Idag har matte var duktig och laddat ner bilder som hon haft i sin kamera. Så här är lite bilder på mig - och på odågan Eddie. Han är riktigt tyken nu. Jämt när vi är ute och går biter och drar han i MITT koppel. Men han är rätt gullig ändå.

På bilderna där vi är 4 stycken bordisar är det jag från vänster, min syster Amber (Eddies mamma), min mamma Indra och Eddie som skymtar. Så ser du också en bild på min matte Ewa. Du ser också några bilder från när vi leker, busar och sover i växthuset. Vi älskar att vara där på sommaren.

  • Comments(0)//emblasblogg.hundochkatter.se/#post36

Embla- hos uppfödaren

Bildgalleri - EmblaPosted by Ewa Ögren Sun, May 18, 2008 13:29:23


Bilderna ovan är från det att Embla låg i sin underbara mamma Indras mage tills dess att hon var ca fem veckor gammal. Embla föddes den 11 april 2005 som en mycket efterlängtad valp.

  • Comments(0)//emblasblogg.hundochkatter.se/#post19