Emblas blogg

Emblas blogg

Hej och välkommen till Emblas blogg!

Nu vet ju alla att hundar inte kan skriva så jag får hjälp av min matte. Vi har tänkt skriva om hur det går när vi tränar tävlingslydnad - om vi ska tävla eller ej vet vi inte än. Vi tränar för att ha något roligt att göra tillsammans. Vill du vara med och komma med tips och träningsråd är du välkommen hit till Emblas blogg.

Hälsningar Embla och hennes matte Ewa

Träningen i går

Komma ihåg att träna påPosted by Ewa Ögren Tue, October 07, 2008 13:28:29

Hej!

Igår var jag, matte, Eddie och en av mattes elever - Sara - på VIFT. Eddie brukar inte få följa med för han bara stör mig och vill vara med han också. Men nu kunde Sara passa Eddie så jag fick träna i fred.

Vi tränade på en massa saker och det är jättemycket att komma ihåg för min matte. Det här ska vi träna på:

- innan jag får mat ska jag göra olika övningar och som belöning få mat. MEN, jag är ju inte så intresserad av mat så det passar nog inte lilla mig. Men Eddie däremot. Han är helt grym när det gäller mat. Det verkar inte finnas någon botten alls i honom. Och så bajsar han ju också flera decimeter bajs, hihi, flera gånger om dagen!

- göra tre olika övningar och sedan springa tillsammans med matte till en ryggsäck som innehåller godis.

- vid platsliggning göra som ovan - men då är det lilla burken som gäller med rå nötfärs. Och det är bara till den här övningen och jag måste vara kopplad när vi springer fram till ryggsäcken.

- träna mera hopp. Det gick inte så bra igår för jag blev så distraherad av gruppen som kommer efter oss. Morr! Kan de inte vänta med att komma så nära när vi tränar? Jag vet ju att Lottis har sagt till dem förut.

- träna "hakan", dvs att lägga hakan på marken vid platsliggning. Fortfarande är Eddie bättre än mig, och han är bara 16 veckor!

- fortsätta med fotgåendet. Lottis skulle ge oss en utmaning för att jag ska utvecklas ännu mer, men vi glömde bort det.

  • Comments(0)//emblasblogg.hundochkatter.se/#post32